• info@pvdagroenlinksmeierijstad.nl

Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Chantal Wolters

Het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar mijn nieuwsgierigheid en mijn betrokkenheid bij wat er in onze gemeenschap gebeurt. tot zijn recht zou kunnen komen.
Een uitdaging die iets kan betekenen voor mijn buren, onze buurt, de gemeente Meierijstad.

 

In 2017 zijn wij, mijn man René Hildesheim, mijn zoon Luc en ik, in Veghel komen wonen. Het eerste dat we hier hebben gedaan is stemmen. Stemmen voor de nieuwe gemeente Meierijstad. Omdat er destijds nog geen fractie van Groen Links was in de gemeente werd het de PvdA, die op vele terreinen dezelfde ideeën en meningen heeft als Groen Links. De samenwerking van beide partijen bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen deed ons deugd en we hebben ons dan ook erg ingezet om deze nieuwe partij op de kaart te zetten in Meierijstad. We leerden bijzonder fijne hardwerkende en bevlogen PvdA-ers en Groen Linksers kennen en dat is voor mij de start geweest om me ook inhoudelijk met de politiek te gaan bemoeien. De nieuwe uitdaging is gevonden.

 

Het is een helemaal nieuw voor mij en ik heb nog veel te leren, maar ik ben erg gemotiveerd. Gelukkig heb ik thuis en in de fractie voldoende mensen om me heen die me kunnen en willen helpen.

Ik hoop het politieke werk te gaan combineren met allereerst mijn gezin, met mijn werk als docent wiskunde op het Zwijsencollege in Veghel, de zorg voor mijn zoon Luc en natuurlijk de ontspanning zoeken in straattheater, circus, festivals bezoeken en er met de camper op uit gaan.
Mijn kennis en ervaring zit vooral bij onderwijs, zorg en kunst en cultuur, maar mijn interesses liggen zeker ook breder.

 

Ik heb er zin in!